#PrayForParis: Κλειστή η Disneyland και τα μουσεία στο Παρίσι

Συγκλονισμένος είναι όλος ο πλανήτης μετά το μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα.

#PrayForParis: Κλειστή η Disneyland και τα μουσεία στο Παρίσι

Αυτός είναι και ο λόγος που σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα των χθεσινοβραδινών επιθέσεων τόσο η Disneyland όσο και τα μουσεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα 14/11.

Πιο συγκεκριμένα, το θεαματικό πάρκο Disneyland Paris, σήμερα θα παραμείνει κλειστό όπως ανακοίνωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα που έχει στο διαδίκτυο. «Λόγω της σοβαρότητας των γεγονότων που σημειώθηκαν στη Γαλλία και σε αλληλεγγύη προς την γαλλική κυβέρνηση και τα θύματα αυτών των αποτρόπαιων επιθέσεων, η Disneyland Paris αποφάσισε να μην ανοίξει σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου».

Την ίδια απόφαση πήραν τόσο το Ανάκτορο των Βερσαλλιών, όσο και το Μουσείο του Λούβρου και άλλα μουσεία. Αν και άνοιξαν τις πύλες τους νωρίς σήμερα το πρωί λίγο αργότερα αποφάσισαν να τις κλείσουν. Η Όπερα του Παρισιού ματαίωσε όλες τις εκδηλώσεις της και η Φιλαρμονική θα παραμείνει κλειστή για όλο το Σαββατοκύριακο.

«Σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα δημόσια πολιτιστικά ιδρύματα» στην περιοχή του Παρισιού, ανέφερε το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved