Δείτε τι έκανε ένας νεαρός κουρέας για να κουρέψει ένα παιδί με αυτισμό(φωτό)

Ο μικρός Mason χρειαζόταν επειγόντως κούρεμα . Αλλά ο πιτσιρικάς, που πρόσφατα διαγνώστηκε με αυτισμό, δεν ήθελε να τον αγγίξει ο κουρέας σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού του.

Δείτε τι έκανε ένας νεαρός κουρέας για να κουρέψει ένα παιδί με αυτισμό(φωτό)

Ο 26χρονος κουρέας James Williams, από το West Glamorgan της Ουαλίας, προσπαθούσε μήνες να βρει έναν τρόπο για να του επιτρέψει ο μικρός να τον κουρέψει και τελικά τα κατάφερε!

Όπως έγραψε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο facebook, - ευχαριστώντας του γονείς που του έδωσαν την άδεια- , «μετά από πολλές προσπάθειες να τον κουρέψω καθώς ο Masonδεν με άφηνε να πλησιάσω τα αυτιά του, τελικά σήμερα τα κατάφερα!».

Με ποιο τρόπο; Ο κουρέας ξάπλωσε κανονικά στο πάτωμα, δίπλα στον μικρό που έπαιζε με το κινητό των γονιών του, και κατάφερε να τον κουρέψει ακόμα και πάνω από τα αυτάκια!

haircut

Ο κουρέας χαρακτήρισε το συγκεκριμένο κούρεμα ως προσωπικό επίτευγμα και θέλησε να το μοιραστεί στο facebook. «Ο Mason είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτός είναι ο ήρωας , καθώς έκανε ένα τόσο μεγάλο βήμα για τον εαυτό του και είχε ένα κανονικό κούρεμα», σχολίασε ο James Williams.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved