Σάλμα Χάγιεκ: Γνωρίστε τη μητέρα της (εικόνα)

Η Σάλμα Χάγιεκ, είναι μία πολύ γλυκιά ηθοποιός και τρυφερή μανούλα. Πάντα προσπαθούσε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της διασημότητας και φαίνεται ότι τα καταφέρνει αρκετά καλά.

Σάλμα Χάγιεκ: Γνωρίστε τη μητέρα της (εικόνα)

Μόλις τον Απρίλιο του 2015 δημιούργησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ακόμη μαθαίνει πώς να ανεβάζει selfies φωτογραφίες και πώς να κάνει σχολιασμούς με hastag.

Λάτρης πια του γνωστού Μέσου, ανεβάζει φωτογραφίες της τόσο από την προσωπική της ζωή, στο σπίτι με την κόρη της, τα σκυλιά της, τους φίλους της κλπ, όσο και από την επαγγελματική της ζωή με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους της.

Αδυναμία, εκτός από την κόρη της Βαλεντίνα, φαίνεται πώς έχει και στη μαμά της. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία όπου δείχνει την ίδια μαζί με την μητέρα της και την κόρη της.

5675675675675

Όπως μπορούμε να δούμε, οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά. Η ίδια σχολίασε: «Τρεις γενιές, δυνατών γυναικών, η μαμά μου, εγώ και το "αφεντικό" η κόρη μου Βαλεντίνα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ακόμη μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν αρκετές μέρες, δείχνοντάς μας, πώς κάθε δρόμος στο τέλος οδηγεί στο σπίτι της μαμάς. Μετά από μια κουραστικό ταξίδι στις Κάννες, επισκέφθηκε τη μαμά της για να φάει φαγάκι από τα χεράκια της.

mama

Για το τέλος αφήσαμε μια άλλη πολύ γλυκιά φωτογραφία που βρήκαμε στο προφίλ της, που δείχνει την ίδια μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της.

GIAGIA

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε για τη Σάλμα Χάγιεκ, οι λέξεις «Οικογένεια» και «Ρίζες», σημαίνουν πολλά. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στους οικογενειακούς δεσμούς και πάντα βρίσκει χρόνο για περνά μερικές ευχάριστες και οικογενειακές στιγμές με τις γυναίκες που έχει ως πρότυπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved