Βασιλικό σκάνδαλο! Ο Πρίγκιπας Χάρι θα γίνει μπαμπάς;

Το αμερικάνικο περιοδικό «Life & Style», προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσιεύοντας ένα αναληθές ρεπορτάζ, που θέλει τον Πρίγκιπα Χάρι να γίνεται πατέρας.

Βασιλικό σκάνδαλο! Ο Πρίγκιπας Χάρι θα γίνει μπαμπάς;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας, ανακοίνωσε ο ίδιος στην Βασίλισσα Ελισάβετ, ότι πρόκειται να γίνει μπαμπάς, κάνοντάς τη έξαλλη.

Prince-Harry-seen-leaving-Boujis-Nightclub-in-South-Kensington 1

Ως μητέρα του παιδιού, αναφέρεται μια 19χρονη ξανθιά καλλονή που είχε μια «περιπετειούλα» μαζί της κάποιο βράδυ σε ένα πάρτι. Η ίδια μάλιστα παρουσίασε και selfies φωτογραφίες της μαζί με τον Πρίγκιπα, προκειμένου να αποδείξει ότι τα όσα λέει, είναι αληθινά. Φωτογραφίες που όπως ισχυρίζεται το παλάτι είναι προϊόν φωτομοντάζ.

051115195809 9811

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο χειρότερος εφιάλτης της Βασίλισσας γίνεται πραγματικότητα!

«Πρόκειται για ένα μεγάλο βασιλικό σκάνδαλο. Η Βασίλισσα είναι συγχυσμένη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το παλάτι έρχεται αντιμέτωπο με μια τέτοια απειλή. Είναι θυμωμένη με όλη αυτή την κατάσταση. Αν και λατρεύει τον Χάρι, οι βασιλικές της δυνάμεις δεν μπορούν να κρατήσουν ένα τέτοιο θέμα, μυστικό», γράφει το περιοδικό και συνεχίζει, «Αν και η Βασίλισσα αγαπά πάρα πολύ τα δισέγγονά της Τζορτζ και Σαρλότ, ένα παιδί εκτός γάμου δεν θα έχει την ίδια αποδοχή! Το ίδιο όμως θα συνέβαινε και αν γινόταν κάποιος γάμος-αστραπή για να καλυφθεί το γεγονός. Ακόμη και αν ο Χάρι παντρευτεί την κοπέλα θα αναγκαστεί να παραδώσει το τίτλο του "Πρίγκιπα"».

Όλα τα παραπάνω όμως, φαίνεται πώς το παλάτι τα αρνείται και τα διαψεύδει κατηγορηματικά, δηλώνοντας πώς είναι 100% ανακριβή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved