Λούσι Λιου: Δημοσίευσε την πρώτη κοντινή φωτογραφία του γιου της και είναι γλύκας

Μια έκπληξη περίμενε χθες όλη την Αμερικανική σόου μπιζ. Η διάσημη ηθοποιός Λούσι Λιου, που καλωσόρισε το γιο της μέσω παρένθετης μητέρας, μοιράστηκε με τους φίλους της την πρώτη κοντινή φωτογραφία του γιου της Ρόκγουελ.

Λούσι Λιου: Δημοσίευσε την πρώτη κοντινή φωτογραφία του γιου της και είναι γλύκας

Η μικρός είναι γλυκύτατος και το χαμόγελό του είναι αυτό που κερδίζει όλες τις εντυπώσεις. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Elementary, που έχει καθηλώσει Έλληνες και ξένους θεατές, επέλεξε να γίνει μαμά με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η ηθοποιός δημοσίευσε την φωτογραφία που βλέπετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το γιο της από κοντά.

rokgell

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 27 Αυγούστου ξαφνιάζοντας όλους τους φίλους της γνωστής ηθοποιού, μιας και κανείς δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να γίνει μητέρα.

Τότε μάλιστα είχε κάνει γνωστή τη γέννηση του γιου της μέσω μιας φωτογραφίας που είχε ανεβάσει στο δημοφιλές μέσο σχολιάζοντας «Σας παρουσιάζω τον νέο μικρό άνδρα της ζωής μου, τον Ρόκγουελ Λόιντ Λιου!».

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1440711584 lucy-lui-article
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved