Με τους γιους του κοιμάται ο... (εικόνες)

Ο διάσημος μπαμπάς κοιμάται με τους γιους του και η σύζυγός του, δεν χάνει στιγμή και τους φωτογραφίζει, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με τους γιους του κοιμάται ο... (εικόνες)

Αν και δεν είναι fun των social media, το πρώην μοντέλο ανεβάζει πού και πού φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή με τον διάσημο σύζυγό της. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, οι άνδρες της ζωής της κοιμούνται. Ο ένας στη μία άκρη του καναπέ, ο άλλος στην άλλη και ο τρίτος ο μικρότερος και νεογέννητος στο καροτσάκι του.

djkf

Ο Λίονελ Μέσι, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχει το πόδι του σε ορθοπεδικό νάρθηκα καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας, χτυπώντας το γόνατό του!

Η σύζυγός του, Άντο Ροκούζο διατηρεί χαμηλό προφίλ αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους. Το ίδιο όμως κάνει και ο γνωστός ποδοσφαιριστής. Η τελευταία φωτογραφία που είχαν δημοσιεύσει ήταν το χέρι του νεογέννητου μικρού τους που ήρθε στον κόσμο στις 12 Σεπτεμβρίου και άλλη μία λίγες μέρες αργότερα με τα αγόρια να κοιμούνται στον καναπέ.

antoro crus
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved