Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε τη με τις κούκλες κόρες της (εικόνα)

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις πιο όμορφες και από τις πιο κομψές δημοσιογράφους. Εκτός από μια επιτυχημένη δημοσιογράφος όμως είναι και μια εκπληκτική μαμά.

Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε τη με τις κούκλες κόρες της (εικόνα)

Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως σήμερα έκανε μια εξαίρεση. Η 48χρονη παρουσιάστρια του ενημερωτικού magazino του Star, βγήκε για φαγητό παρέα με τα τρία της κορίτσια, Ευτυχία, Εύα, Μαρίνα και ανέβασε μια φωτογραφία μαζί τους.

«Οι τρεις Πόπες», όπως σχολίασε και κάποιος διαδικτυακός της φίλος, καθώς τα κορίτσια μοιάζουν πολύ στη μαμά τους. Η ίδια σχολίασε, «Power 4»!

11132fghnj

Στο παρελθόν στο περιοδικό Hello είχε μιλήσει για τις κόρες της. «Ανάμεσα στους ανθρώπους που κάνουν εκπομπή στο iPop είναι και η κόρη μου, η Ευτυχία, η οποία είναι ψυχολόγος και παρουσιάζει εκπομπή με αντίστοιχη θεματολογία. Επίσης, με το iPop ασχολείται και η μεγάλη μου κόρη, η Εύα, η οποία έχει σπουδάσει media στο Λονδίνο. Η τρίτη της παρέας, η Μαρίνα, συμβάλλει στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του site. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τις κόρες μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved