Συγκινητικό: Δείτε πως χαμογελά το βρέφος προσφύγων στον Έλληνα γιατρό που το φροντίζει (εικόνα)

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας (ΕΙΝΑ), μετέβησαν εθελοντικά στη Λέσβο, προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά που τους έχουν ανάγκη. Οι συνθήκες δύσκολες, ακόμα και για τους γιατρούς που καλούνται να εξετάσουν τα παιδιά σε σκηνές και αυτοσχέδια κρεβάτια υπό δύσκολες, ενίοτε, καιρικές συνθήκες. Και τότε ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ως δια μαγείας « παίρνει» μακριά την κούραση αλλά και τη θλίψη.

Συγκινητικό: Δείτε πως χαμογελά το βρέφος προσφύγων στον Έλληνα γιατρό που το φροντίζει (εικόνα)

"Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου .....το χαμόγελο ενός βρέφους στο ιατρείο των γιατρών της Αχαϊας στη Συκαμιά Λέσβου", γράφει στο μήνυμα που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Ανδρέας Ηλιάδης, Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, την ώρα που εξετάζει ένα μωρό.

12079444

Το βρέφος που έφτασε στην παραλία Συκαμιά της Λέσβου, "χαρίζει" απλόχερα το χαμόγελο του στον άνθρωπο που χαρακτηρίζεται ως ο γιατρός των παιδιών, ως ο θεός των μικρών, δίνοντας μαζί με τους συνεργάτες του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, καθημερινή μάχη για να τα κρατήσει στη ζωή!

Πηγή: tempo24

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved