Ελένη Μενεγάκη: «Τα παιδιά μου θέλουν τη μαμά τους»

Απαστράπτουσα και ντυμένη στα ροζ η Ελένη Μενεγάκη, παρεβρέθη χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Hilton για να στηρίξει για ακόμη μια φορά την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder και έδωσε το παρόν στην εκδήλωση φωταγώγησης του ξενοδοχείου σε ροζ χρώμα.

Ελένη Μενεγάκη: «Τα παιδιά μου θέλουν τη μαμά τους»

Όπως ήταν φυσικό μάζεψε όλους τους φωτογράφους και τους ρεπόρτερ κοντά της για μία δήλωσή της. Εκεί μίλησε και στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Happy Day, αποκαλύπτοντας το πόσο άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της μικρής Μαρίνας, πώς είναι ως μαμά αλλά και αν έχει γυναίκα ή γυναίκες που φροντίζουν τα παιδιά της.

Στην πρώτη ερώτηση των δημοσιογράφων, για τη μικρή Μαρίνα, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε ότι αγαπά όλα τα παιδιά της το ίδιο. «Για όλα μου τα παιδιά έχω να πω ένα πράγμα. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό τα καπελώνει όλα».

{youtube}PswwMBbUuVY{/youtube}

Ενώ στην ερώτηση για το πώς είναι ως μαμά είπε: «Είμαι και εγώ όπως όλες οι γυναίκες. Κάποιος μπορεί να πει "Έλα τώρα η Μενεγάκη δεν έχει βοήθεια"... Ναι, έχω βοήθεια να μου καθαρίζουνε το σπίτι και να με βοηθάνε στις δουλειές αλλά για τα παιδιά μου όμως θέλω να είμαι εγώ!». Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις δηλώσεις της!

{youtube}kySWBcK4BtA{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved