Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει: «Έχασα το παιδί μου 10 φορές και οι γιατροί μου τον έφεραν πίσω»

Η Ελληνίδα ηθοποιός συγκλόνισε ακόμη μια φορά μετά την εξομολόγησή της στην εφημερίδα Espresso για το πόσο δύσκολες στιγμές έζησε μετά την πρόωρη γέννηση του γιου της Χρήστου.

Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει: «Έχασα το παιδί μου 10 φορές και οι γιατροί μου τον έφεραν πίσω»

«Ζήσαμε στιγμές πόνου οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Τον έχασα 10 φορές (αναφερόμενη στο γιο της) και οι γιατροί άλλες τόσες μου τον έφεραν πίσω με τη βοήθεια του Θεού. Είδα στον καρδιογράφο τους παλμούς του παιδιού σε ευθεία γραμμή. Και εκεί τελείωσα κι εγώ μαζί του και πάγωσαν όλοι οι πόνοι».

e8ba0d0d5445fe9cd40208348a859bf4

Είπε η Νένα Χρονοπούλου, περιγράφοντας το πόσο δύσκολα ήταν όλα, από το να μείνει έγκυος μέχρι και να γεννήσει. «Όταν προσευχόμουν να γίνω μητέρα, μιας και το παιδί μου το απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να περάσω το κατώφλι της προωρότητας. Βλέπεις, κανένας γιατρός ποτέ δεν έχει πει δημόσια τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να βιώσει ένα παιδί μέσα στη θερμοκοιτίδα. Όλοι πιστεύουμε ότι μπαίνει εκεί για να μεγαλώσει. Όχι, μόνο έτσι δεν είναι. Η θερμοκοιτίδα σημαίνει "εντατική" με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται!».

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ανέφερε το πώς μεγαλώνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες αλλά και για τον Τάσο της «καρδιάς» της.

342cf281-160c-4509-bf64-e7739c4c4da4

«Με τον Τάσο δεν ήταν έρωτας μόνο, ήταν η στάση ζωής, ο τρόπος που κοιτάζει τα μάτια του Χρήστου, η αγνότητα που και οι δύο έχουν στην ψυχή τους. Είναι και οι δύο μοναδικοί. Το έτερον ήμισυ του Τάσου δεν είμαι εγώ, είναι το παιδί μου...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved