Baby boom! Διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί (εικόνα)

Αυτό και αν ήταν νέο! Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδάκι με την παρακάτω φωτογραφία και έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα.

Baby boom! Διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί (εικόνα)

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 σε μια ιδιωτική τελετή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και από τότε περίμεναν πώς και πώς να γίνουν γονείς. Τελικά τα κατάφεραν και το ανακοίνωσαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τόσο στο Instagram όσο και το Twitter.

1444694634 chrissy-teigen-john-legend-article

«Περιμένουμε μωράκι», σχολίασε ο πασίγνωστος τραγουδιστής δημοσιεύοντας την εικόνα ενώ η σύζυγός του σχολίασε στους δικούς της λογαριασμούς, «Ο Τζον και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα γίνουμε γονείς!» και συνέχισε εξηγώντας το πόσο δυσκολεύτηκε για να γίνει μανούλα, «Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να αποκτήσουμε μωράκι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά εμείς επιμείναμε στις προσπάθειές μας ώστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τελικά συμβαίνει. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τις ευχές σας»!

1441987187 john-legend-chrissy-teigen-landing-560

Ο Τζον Λέτζεντ, ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και η Κρίσι Τέιγκεν, διάσημο μοντέλο στη χώρα της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όχι άδικα, καθώς μια εγκυμοσύνη είναι ευλογία για όποια γυναίκα τη βιώνει.

Άκούστε στο παρακάτω βίντεο τη μεγαλύτερη επιτυχία του τραγουδιστή «All of me», και δείτε τον στο βίντεο κλιπ μαζί με τη σύζυγό του Κρισι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved