Δάσκαλος - πρότυπο: Διαβάστε τι κάνει για τους μαθητές του

Μία φωτογραφία που απεικόνιζε τον εκπαιδευτικό Carl Schneider να συνοδεύει , μέσα από ένα χωράφι, μια ομάδα μαθητών μετά το σχολείο στο σπίτι τους,  έγινε αμέσως viral.

Δάσκαλος - πρότυπο: Διαβάστε τι κάνει για τους μαθητές του

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που ο Schneider συνοδεύει με τα πόδια τους μαθητές του στο σπίτι, καθώς οι γειτονιές στις οποίες μένουν δεν είναι και οι πιο ασφαλείς. Εκτός από τον Carl Schneider ακόμα τέσσερις εκπαιδευτικοί, οι Kevin Sullivan , Auriel Rolle, Allison Thompson ,Valeria Bostick , συνοδεύουν περίπου 40 παιδιά στο σπίτι τους.

Η πρωτοβουλία αυτή των δασκάλων στο δημοτικό σχολείο στο Μέμφις ήταν αυθόρμητη και χωρίς να είναι στα εκπαιδευτικά καθήκοντά τους. Προέκυψε όμως από την ανησυχία των γονιών να επιστρέφουν τα παιδιά τους στο σπίτι τους ασφαλή.

Ο Schneider δεν αποζητά κάποια ειδική αναγνώριση :" Νομίζω ότι οι μαθητές μας αξίζουν την ίδια αγάπη και την ποιότητα της εκπαίδευσης με τους μαθητές κάποιας άλλης περιοχής. Είναι άλλωστε ένας πολύ καλός τρόπος να μιλήσουμε με τα παιδιά σε πιο ...ανεπίσημη βάση», σχολίασε ο αξιέπαινος δάσκαλος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved