Με αυτή τη φωτογραφία θα θυμούνται για πάντα τα χαμένα τους δίδυμα!

Πριν τέσσερα χρόνια η Κάτι Πάτεν γέννησε πρόωρα τα δίδυμά της στην 23η εβδομάδα της κύησής της! Ως νοσοκόμα σε παιδιατρική κλινική γνώριζε ότι τα μικρούλια της δεν είχαν μεγάλες πιθανότητες επιβίωσης.

Με αυτή τη φωτογραφία θα θυμούνται για πάντα τα χαμένα τους δίδυμα!

Τα μωρά της γεννήθηκαν χωριστά. Πρώτα βγήκε ο μικρός Έιντεν και δύο μέρες αργότερα ο μικρός Γκέιβιν. Αν και τα μωρά της είχαν παλμούς δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από μόνα τους και έτσι δεν κατάφεραν να ζήσουν περισσότερο από πέντε μέρες.

Η Κάτι, από τότε απέκτησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην παιδιατρική κλινική ώστε να μπορέσει να βοηθήσει γυναίκες που ζουν παρόμοιες καταστάσεις.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------11188415 990281760984045 8854871587340555822 n

Η ίδια ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε τα δίδυμα αγόρια της. Φορά στο λαιμό της ένα μενταγιόν όπου έχει μέσα λίγη από τη στάχτη τους και έχει κάνει τατουάζ τις πατούσες τους. Επίσης η οικογένεια γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλιά του Έιντεν και του Γκέιβιν.

Αλλά η Κάτι ήθελε κάτι ακόμη να κοσμεί τον τοίχο του τζακιού της. Μία οικογενειακή φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά της. Έτσι απευθύνθηκε στο τοπικό φωτογραφείο της πόλης του Γουισκόνσιν και ζήτησε από τη φωτογράφο Λίντα Γκίτιν, να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Και το αποτέλεσμα έφερε δάκρυα στα μάτια αυτής της μαμάς. Η Λίντα δημιούργησε τη μοναδική εικόνα που βλέπετε, προσθέτοντας τη σκιά του τετράχρονου γείτονά της, αριστερά και δεξιά, καθώς η ηλικία του είναι ίδια με εκείνη των διδύμων, αν ζούσαν σήμερα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------ac5 L

«Μια τόσο μοναδική φωτογραφία για μία τόσο εκπληκτική οικογένεια!», σχολίασε η φωτογράφος ανεβάζοντας την εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved