Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο γιος της... (εικόνα)

Ο ρόλος της σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά πριν μερικά χρόνια την έκανε αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, πέρα από μία πολύ γλυκιά ηθοποιός, είναι μαμά δύο παιδιών στα οποία έχει τρελή αδυναμία!

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο γιος της... (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός, πριν ένα χρόνο περίπου, έγινε μαμά για δεύτερη φορά και κάθε τόσο μοιράζεται με τους θαυμαστές στιγμές από την καθημερινότητα της. Από πολύ νωρίς τάχθηκε υπέρ του δημόσιου θηλασμού και παρόλο έχει δεχτεί τα πυρά δεκάδων δημοσιογράφων κατά καιρούς επειδή ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες θηλασμού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια χαρακτηριστικά δηλώνει: «Δεν με νοιάζει ό,τι και αν λένε, θα συνεχίζω να θηλάζω την κόρη μου μέχρι να γίνει έξι ετών».

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Charmed», Αλίσα Μιλάνο. Η γλυκιά Αλίσα απολαμβάνει μία ήρεμη καθημερινότητά με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, τον 4χρονο Μίλο και την 1 έτους Ελιζαμπέλα. Πιστή λάτρης του Instagram, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της και φυσικά οι φωτογραφίες με τα παιδιά της κλέβουν της εντυπώσεις.

Στη φωτογραφία που βλέπετε, το αγοράκι δεν είναι άλλος από τον 4χρονο γιο της ηθοποιού που απολαμβάνει προσηλωμένος τη διαχρονική ταινία Stars War!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved