Ποιοι celebrities μπήκαν στη Βουλή και ποιοι έμειναν εκτός;

Ποιους επώνυμους «μαύρισαν» οι ψηφοφόροι και σε ποιους έδωσαν «πράσινο φως»;

Δέσποινα Καμπούρη
Ποιοι celebrities μπήκαν στη Βουλή και ποιοι έμειναν εκτός;

Αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, ένα μοντέλο, μια τραγουδίστρια και ένας μετεωρολόγος, έδωσαν τη δική τους μάχη στις εκλογές της Κυριακής.

Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμους του α' δεκαημέρου, ακόμη και αυτούς που είχαν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες του μεταβλητού σταυρού, ο Κρόνος στον Τοξότη ζόρισε ή άφησε απέξω από τη Βουλή. Επίσης, ο Ποσειδώνας διέψευσε το όνειρό τους να κάτσουν στα έδρανα ή έκανε αισθητή την αχίλλειο πτέρνα τους, ιδιαίτερα αν έχουν τον Ήλιο ή πλανήτες μεταξύ της 3ης και 10ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έκλεισε την πόρτα σε όσους Αιγόκερους, Ζυγούς, Κριούς και Καρκίνους του β' δεκαημέρου δεν έχουν καταφέρει να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, προσφέροντας κάτι καινούργιο που οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες επιβάλλουν, αντίθετα έχουν πλέον «φθαρεί».

Οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του β' δεκαημέρου ή όσοι έχουν στα ζώδια της φωτιάς, μεταξύ της 13ης και της 22ης μοίρας που με τη βοήθεια του Ουρανού είχαν την ευκαιρία να διαδώσουν τις ιδέες τους και να μπουν μπροστά στο δρόμο της αλλαγής. Συνάμα, ο Δίας στην Παρθένο ανταμείβει Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους του α' δεκαημέρου για όσα έχουν εργαστεί και για τον «ρεαλισμό» που κουβαλούν ενώ ο Ποσειδώνας δείχνει ότι Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου είναι αυτοί που το σύμπαν «ρίχνει δαγκωτό», αφού τους έχει επιλέξει για να εμπνεύσουν και να βρουν τη «μαγική φόρμουλα» στα προβλήματα...

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved