Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Κυριακή 20/9 - Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ από την Κυριακή 20 έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Δέσποινα Καμπούρη
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Κυριακή 20/9 - Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Όπως προειδοποιεί το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημαντική μεταβολήτουκαιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικότερα:

1. Σημαντική μεταβολή των καιρικών συνθηκών αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (20-09-2015) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά στοιχειά πιθανόν (με πιθανότητα μεγαλύτερη από 80%) να είναι κατά τόπους έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

2. Τη Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακά θα επιδεινωθούν οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα με τα έντονα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως τη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα.

3. Την Τρίτη (22-09-2015) θα επικρατήσει πιθανή κακοκαιρία με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο τέλος της ημέρας στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved