Η κόρη της έγινε 16 και της μοιάζει πολύ! (εικόνα)

Στην Αμερική τα γενέθλια σταθμός της ενηλικίωσης είναι τα 16α γενέθλια. Αυτός είναι και ο λόγος που η διάσημη μαμά θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της μέσα από μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Η κόρη της έγινε 16 και της μοιάζει πολύ! (εικόνα)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2

Την φωτογραφία ωστόσο τη συνόδευε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, «Ουάου, το γλυκό μου κοριτσάκι γίνεται 16 σήμερα!Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια τέτοιου είδους κόρη, συμπονετική, λαμπρή, καλλιτεχνική, η υπέροχη κόρη μου με κάνει ένα καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα.»!

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι η διάσημη ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν στην ίδια ηλικία με την κόρη της. Όπως μπορείτε να δείτε μαμά και κόρη στα δεκάξι τους χρόνια μοιάζουν πολύ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved