Όλα έτοιμα για το αποψινό debate

Απόψε το βράδυ στις 21:00, το πρώτο debate των πολιτικών αρχηγών μετά το 2009.

Δέσποινα Καμπούρη
Όλα έτοιμα για το αποψινό debate

Μετά από συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο που κράτησε αρκετές ημέρες, το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολιτικούς αρχηγούς για το ντιμπέιτ που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00 απόψε το βράδυ (09/09/2015).

Οι επτά πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν απέναντι από επτά δημοσιογράφους σε μια συζήτηση που ενδεχομένως θα βοηθήσει τους πολίτες να κρίνουν και να αποφασίσουν, αν είναι αναποφάσιστοι, ποιον θα επιλέξουν.

Οι πολιτικοί θα καθίσουν με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων τους στο κλείσιμο της Βουλής και θα εξαιρείται -μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που αποδέχθηκαν όλοι- ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, η δίκη του οποίου συνεχίζεται.

Κατά σειρά, λοιπόν, θα καθίσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο επικεφαλής του κόμματος Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης, ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved