Τζούλια Ρόμπερτς: Δείτε τη μαζί με τα παιδιά της! (εικόνα)

Τα παιδιά της Τζούλια Ρόμπερτς, μεγάλωσαν πολύ.

Τζούλια Ρόμπερτς: Δείτε τη μαζί με τα παιδιά της! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Μόουντερ, εθεάθησαν οικογενειακώς σε ένα event το περασμένο σαββατοκύριακο και εκπλαγήκαμε με το πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------asdcf 1

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Pretty Woman, έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ μαζί με τα τρία της παιδιά, τα 10 ετών δίδυμα Φιν και Χέιζελ, και τον 8χρονο Χένρι. Πρόκειται για τη μοναδική σταρ που δεν προκαλεί με τα προσωπικά της ενώ κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τρία της παιδιά. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ξαφνιαστήκαμε πολύ όταν τους είδαμε μαζί στη φωτογραφία.

Τόσο η 47χρονη ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της μαζί με τα παιδιά της, είναι ντυμένοι κάζουαλ και ποζάρουν όλο χαρά στο φωτογραφικό φακό! Δείτε τους στην υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------asdcf 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved