Αυτοί είναι οι 20 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «BARBIE Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΡΟΚ ΣΤΑΡ»!

Αυτοί είναι είναι οι 20 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την ΠΡΕΜΙΕΡΑ της νέας ταινίας της Barbie, στις 26/8 στις 18.00 στα Village 15 Cinemas @ The Mall (Μαρούσι).

Αυτοί είναι οι 20 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «BARBIE Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΡΟΚ ΣΤΑΡ»!

Οι τυχεροί είναι:

  1. ΕΛΕΝΗ ΧΟΥΡΙΔΟΥ
  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ
  3. ΣΟΦΙΑ ΚΑΚΑΒΟΥΛΑ
  4. ΜΑΡΙΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΜΟΥ
  6. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΔΙ
  7. ΣΩΣΑΝΑ ΤΣΑΤΣΑ
  8. ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΦΟΥ
  9. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΖΟΒΑΡΑ
  10. TZENH ΜΑΥΡΙΔΟΥ
  11. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
  12. ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥΡΠΕΣΛΗ
  13. ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΛΙΦΑΤΙΔΟΥ
  14. ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΣΠΕΤΖΑΡΗ
  15. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ
  16. ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΤΣΙΕΡΗ
  17. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ
  18. ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΒΗΣ
  19. ΟΛΓΑ ΣΙΔΕΡΗ
  20. ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Συγχαρητήρια!

------------------------------------------------------------------------------------------------ESWTERIKH 3

Ετοιμαστείτε για τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως! Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved