Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε τα παπουτσάκια που φορά ο γιος του! (εικόνα)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής και ένας εκπληκτικός μπαμπάς. Πάντα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις οικογενειακές στιγμές του και αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν προκαλεί.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε τα παπουτσάκια που φορά ο γιος του! (εικόνα)

Την ίδια στάση προσπαθεί να κρατά και η σύζυγος του Γρηγόρη, Κατερίνα Κόκλα. Η ίδια αν και διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές. Επίσης διακριτικοί και αρκετά προσεκτικοί είναι και με τον μικρό γιο τους Αναστάση. Θέλουν και τον κρατούν όσο μπορούν μακριά από τον φωτογραφικό φακό.

Σήμερα όμως η μαμά Κατερίνα, έκανε μια εξαίρεση. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με τον γιο της να φορά τα πιο όμορφα παιδικά παπουτσάκια. Έτσι θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Capture

Οι τρεις τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία μαμά και γιος μάλλον είναι έτοιμοι να επισκεφθούν κάποια παραλία αν δεν το έχουν κάνει ήδη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved