Κατερίνα Καραβάτου: Τρέλανε σήμερα το Instagram με την κόρη της!

Η Κατερινα Καραβατου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές με την οικογένεια της και δε χορταίνει να τραβάει φωτογραφιες!

Κατερίνα Καραβάτου: Τρέλανε σήμερα το Instagram με την κόρη της!

Το πρωί μαμα και κόρη πόζαραν στο φωτογραφικό φακό με ασορτί φορέματα, έξω απο το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο! Η μικρή Αελια εχει μεγαλώσει αρκετά και η γλυκιά παρουσιάστρια περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της κάνοντας βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και απολαμβάνοντας θεατρικές παραστάσεις!

Πριν λίγη ώρα η Κατερινα Καραβατου ανέβασε μια ακόμα φωτογραφια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μαμα και κόρη, ντυμένες στα ροζ, ειναι στα παρασκήνια της παράστασης "Τρωαδες" λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Κλέφτες ματιές προς τη σκηνή πριν οι Τρωαδες ξεκινήσουν και εγκαινιάσουν το Θέατρο Χώρας Ανδρου. Καλό βραδυ σε όλους με τις ευχές μας για ένα τέλειο βραδυ!" Σχολίασε η διάσημη μανούλα και φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved