Χάρης Βαρθακούρης: Απογευματινή βόλτα με την οικογένειά του στην Επίδαυρο (εικόνα)

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου είναι ένας επιτυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης και ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς!

Χάρης Βαρθακούρης: Απογευματινή βόλτα με την οικογένειά του στην Επίδαυρο (εικόνα)

Με τη σύζυγό του Αντωνία Τελώνη, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κωνσταντινούπολη ενώ τρία χρόνια αργότερα και αφού πλέον οι κόρες τους είχαν μεγαλώσει, έκαναν και τον θρησκευτικό! Σήμερα η Μελωδία και η μικρή Λιόνα, είναι 5 και 3 ετών αντίστοιχα και οι γονείς τους, τους έχουν τρελή αδυναμία! Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Χάρης Βαρθακούρης περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και κάθε τόσο ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που μαρτυρούν την οικογενειακή τους ευτυχία!

Χθες ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε μία φωτογραφία από την Επίδαυρο, όπου βρέθηκε με τη σύζυγό του και τα παιδιά του για να παρακολουθήσουν μία παράσταση. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε το σχόλιο του για το πώς βρέθηκαν εκεί! «Εγώ: κορώνα, καθόμαστε σπίτι. Σύζυγος: γράμματα, πάμε με τα παιδια Επίδαυρο να δουμε παράσταση στα γιαπωνέζικα!
Μαντέψτε τι έπεσε...» σχολίασε και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved