Αυτή η μαμά έχει χιούμορ και το αποδεικνύει! (εικόνα)

Η καθημερινότητα μίας μαμάς έχει σίγουρα τις δυσκολίες της, το πιο σημαντικό όμως είναι να αντιμετωπίζουμε τις καλές και τις κακές στιγμές με χιούμορ! Αυτή η μαμά, όπως φαίνεται το καταφέρνει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!

Αυτή η μαμά έχει χιούμορ και το αποδεικνύει! (εικόνα)

«Είναι όντως δίδυμα;» «Μα πώς τα καταφέρνεις;», «Είναι από το ίδιο ωάριο;» «Φαντάζεσαι να ήταν τρίδυμα;» Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις βομβαρδίζουν καθημερινά την Annie Nolan, μία μαμά δύο δίχρονων κοριτσιών και ήταν η αφορμή για να κάνει αυτό που βλέπετε παρακάτω!

1mm

Η Annie έγραψε σε δύο μεγάλα κομμάτια χαρτόνι απαντήσεις στις 12 πιο συχνές ερωτήσεις που της κάνουν καθημερινά φίλοι και γνωστοί σχετικά με τις δίδυμες κόρες της! «Είναι λογικό τα δίδυμα παιδιά να προκαλούν το ενδιαφέρον και σαν μαμά διδύμων έχω συνηθίσει να απαντάω σε όλες τις κλασικές ερωτήσεις! Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, όμως από ένα σημείο και μετά δεν άντεχα άλλο!»

Η χιουμοριστική φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω κάνει το γύρο του κόσμου! Μέσα σε λίγες μέρες έγινε viral και έχει ήδη πάνω από 23.000 likes και συνεχώς αυξάνονται! Από ότι φαίνεται οι πάντες έλαβαν το μήνυμά τους!

Τι απαντά λοιπόν η Annie για τις δίδυμες κόρες της;
-Ναι, είναι δικές μου!
-Ναι, είναι δίδυμες!
-Ναι, είναι κορίτσια!
-Όχι δεν είναι από το ίδιο ωάριο!
-Ναι, το ξέρω ότι μοιάζουν!
-Ναι, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι από το ίδιο ωάριο!
-Η σύλληψη έγινε με την... κλασική μέθοδο!
-Γέννησα με καισαρική!
-Έχετε άλλα δίδυμα στην οικογένεια; «Τέλεια!»
-Όχι δεν έχουμε άλλα δίδυμα στην οικογένεια!
-Ναι, αρκετές φορές τα χέρια μου είναι γεμάτα!
-Ναι, αν είχα τρίδυμα θα ήταν σίγουρα πιο δύσκολα τα πράγματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved