Έλληνας τραγουδιστής απολαμβάνει καλοκαιρινές βουτιές με το γιο του! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι παραλίες κατακλύζονται από κόσμο! Εκεί βρέθηκε και ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής με την οικογένειά του.

Έλληνας τραγουδιστής απολαμβάνει καλοκαιρινές βουτιές με το γιο του! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τη γλυκιά Ελληνίδα παρουσιάστρια. Οι γιοί τους είναι πρώτη προτεραιότητα και τους έχουν τρελή αδυναμία. Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι από τους μπαμπάδες της showbiz που δε μπορεί να κρύψει την αδυναμία που έχει στους γιους τους! Πιστός λάτρης των social media, ανεβάζει αρκετά συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, την επαγγελματική αλλά και την οικογενειακή. Φυσικά οι γιοί του, Φίλιππος-Ραφαήλ και Μιχαήλ και η γυναίκα της ζωής του, Σίσσυ Χρηστίδου, πρωταγωνιστούν στην φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας καθημερινά.

Χθες ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μία πολύ όμορφη και γλυκιά φωτογραφία με το μικρό Μιχαήλ, λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα! «Θα μαι εκεί για σένα εγώ...» σχολίασε και φυσικά τα likes φίλων και θαυμαστών ξεπέρασαν τα 2000.

Δείτε τη φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved