Η Ρούλα Κορομηλά επισκέφτηκε το γυναικολόγο της: Δείτε γιατί και τι ανέβασε στο Instagram (εικόνα)

H Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση και ακόμα και σήμερα κάθε φωτογραφία και συνέντευξή της πρωταγωνιστεί στα media.

Η Ρούλα Κορομηλά επισκέφτηκε το γυναικολόγο της: Δείτε γιατί και τι ανέβασε στο Instagram (εικόνα)

Το τηλεοπτικό κοινό τη λάτρεψε και τη λατρεύει και ξέρουμε το λόγο! Είναι μία γυναίκα με όρεξη για ζωή, καλοσύνη, χιούμορ και πάντα στον τηλεοπτικό φακό φαίνεται λαμπερή και όμορφη. Η Ρούλα Κορομήλα μπορεί πλέον να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, είναι ένα πρόσωπο όμως που πάντα θα είναι στις καρδιές μας. Τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζει όμως πάντα να μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Χθες, η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία που μας συγκίνησε πολύ. Μπορεί η ζωή να τα έφερε έτσι που να μην κατάφερε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, η αδυναμία όμως που έχει στα παιδιά είναι γνωστή. Στο παρελθόν έχει γράψει το παιδικό βιβλίο «Νέφης Συννέφης» και πάντα μιλάει για αυτά με μεγάλη τρυφερότητα. Χθες λοιπόν, η Ρούλα Κορομηλά είχε το καθιερωμένο ραντεβού στο γυναικολόγο της για τον τυπικό προληπτικό έλεγχο. Εκεί, κοιτώντας έναν τοίχο γεμάτο φωτογραφίες με μωρά, η διάσημη παρουσιάστρια μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί μας...

«Στον γυναικολόγο μου για τυπικό προληπτικό έλεγχο ... Εκατοντάδες νεογέννητα φιγουράρουν, επιβλητικά σε ένα τεράστιο τοίχο... Ευτυχία !!! Νόημα ζωής και απέραντη ευθύνη για όλα αυτά κ για πολλά άλλα που έρχονται στη ζωή και αλλάζουν με την αθωότητα την ύπαρξη , το χαμόγελο ,με το χέρι που σου γραπώνουν το δάχτυλο και σου εγκλωβίζουν μια για πάντα την καρδιά....και αυτές οι τρυφερές υπάρξεις στηρίζονται μόνο σε εμάς ... Τους μεγαλύτερους, τους δυνατούς, τους προστατευτικούς, τους υπεύθυνους, τους σοβαρούς, τους σοφούς. Και τι ζητάνε? αγάπη, ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον για να ζήσουν, χωρίς φουρτούνες και αντιπαλότητες αλλά και ένα διάφανο και φωτεινό μέλλον ... Δεν ξέρω πως επιτυγχάνεται αυτό ... Ίσως αν μας βλέπουν αγαπημένους κ μονοιασμένους σ όλες τις δύσκολες κ απρόβλεπτες στιγμές της ζωής ??? αρκεί , άραγε , μόνο η αγάπη ??? »

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved