Πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών με παιδί παντρεύτηκε κρυφά!

Οι δυο τους είναι από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς. Τους έχουμε δει σε βιντεοταινίες αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες που έχουν σπάσει ταμεία.

Πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών με παιδί παντρεύτηκε κρυφά!

Έχουν ένα παιδί και πριν από λίγο καιρό είχαν φουντώσει οι φήμες ότι ο γνωστός ηθοποιός «απατούσε» την σύντροφό του. Τώρα όμως αυτή η είδηση έβαλε τέλος σε αυτές, καθώς το διάσημο και πολυσυζητημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, όπου φίλοι του ζευγαριού διέρρευσαν την πληροφορία, ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ το ζευγάρι ακόμη δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

Ο λόγος για την Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικούπεριοδικού People, το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Las Vegas. Αξίζει να αναφέρουμε πώς αργά το Σάββατο 4 Ιουλίου και σύμφωνα με διάφορα άλλα Μέσα, στο μυστήριο θα έδιναν το «παρών» οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους, ενώ το μέρος και την ώρα θα τα αποκάλυπταν 24 ώρες πριν. Κάτι που φυσικά δεν έγινε, καθώς τα νέα τα μάθαμε, κατόπιν εορτής. Εμείς θα ευχηθούμε να ζήσουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved