Απίστευτη απανθρωπιά από ελεγκτή σε μητέρα με μικρό παιδί!

Μια γυναίκα, που τυχαίνει να είναι αδελφή μου, μπαίνει στο λεωφορείο μαζί με το μικρό παιδί της (πριν την κρίση). Το πρώτο πράγμα που κάνει- και το μεγάλο λάθος της συνάμα – είναι να πάει στο κάθισμα για να βάλει το παιδί να κάτσει με ασφάλεια.

Απίστευτη απανθρωπιά από ελεγκτή σε μητέρα με μικρό παιδί!

Εν τω μεταξύ κατευθύνεται προς το ακυρωτικό όταν την πλησιάζει ο ελεγκτής. «Το εισιτήριο σας», της λέει, «μα μόλις μπήκα και πήγαινα στο ακυρωτικό», «δεν έχει σημασία, θα πληρώσεις. Δώσε μου την ταυτότητα σου γιατί θα φωνάξω την αστυνομία να σε συλλάβει!». Μόλις ακούει το παιδί ότι η αστυνομία θα συλλάβει τη μητέρα του αρχίζει και κλαίει.

«Μαμά θα μας συλλάβουν λέει». Μια ηλικιωμένη πετάγεται, επεμβαίνει και λέει: Δεν ντρέπεσαι κορίτσι μου που μας καθυστερείς δώσε την ταυτότητα να φύγουμε! Ντροπή σου!! Για να μην σας τα πολυλογώ έδωσε την ταυτότητα και το επεισόδιο έληξε.

Λίγη ανθρωπιά όμως ρε παιδιά δεν βλάπτει. Κανείς δεν την υπερασπίστηκε από τους επιβάτες παρόλο που έβλεπαν το παιδί να κλαίει. Τουλάχιστον εύχομαι να τους λείπει το θάρρος όχι και η συμπόνια...

Υ.Γ Να σας θυμίσω ότι πριν από κάποιο διάστημα ένα παιδί είχε χάσει τη ζωή του για ένα εισιτήριο.

Μάνος Σιγανός
Δημοσιογράφος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved