Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και το σχόλιο που έκανε η Μαρία Μενούνος για την κρίση που περνά η Ελλάδα! (εικόνα)

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την κρίση που περνά αυτές τις μέρες η Ελλάδα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και το σχόλιο που έκανε η Μαρία Μενούνος για την κρίση που περνά η Ελλάδα! (εικόνα)

Άλλωστε ποτέ δεν ξεχνά τις ρίζες της και πάντα μέσα από τις ανακοινώσεις της, δείχνει σε όλους τους Έλληνες που την ακολουθούν πώς η καρδιά της είναι εδώ, στα πάτρια εδάφη της. Η φωτογραφία που ανέβασε πατριωτική. Φωτογραφία που θυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι δεν πρέπει να σκύβουν το κεφάλι για κανέναν λόγο.

Το μήνυμά της ακόμη πιο συγκλονιστικό. Παροτρύνει όλους εμάς, να γίνουμε μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δύσκολες μέρες!

--------------------------------------------------------------------------------------------------menounos

Η φωτογραφία που ανέβασε ήταν το εθνικό μας σύμβολο, η γαλανόλευκη σημαία μας και συγκεκριμένα έγραψε: «Η καρδιά μου πονάει με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, οι σκέψεις, η αγάπη και το μυαλό μου είναι μαζί σας έστω και αν είμαι τόσο μακριά! Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα!». Αμέσως μετά μετέφρασε τα λεγόμενά της και στα Αγγλικά ώστε να καταλάβουν τι γράφει, ακόμη και οι ξένοι follower της.

Η Μαρία Μενούνος, αγαπά τον τόπο της, είναι περήφανη που είναι Ελληνίδα και το δείχνει με κάθε αφορμή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved