Μπέσσυ Μάλφα: «Ήταν τρομακτική στιγμή όταν ένα από τα δίδυμά μου «έσβηνε» από υψηλό πυρετό!»

Οι δεκαπεντάχρονες δίδυμες κόρες της Όλγα και Νίκη και ο επτάχρονος γιος της Γιάννης έχουν μεταμορφώσει τη ζωή της στην πιο όμορφη γιορτή. Ο Μπέσσυ Μάλφα περιγράφει στο mothersblog.gr όσα πολύτιμα κέρδισε από την κοινή ζωή της με τα παιδιά!

Μπέσσυ Μάλφα: «Ήταν τρομακτική στιγμή όταν ένα από τα δίδυμά μου «έσβηνε» από υψηλό πυρετό!»

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος...

«Την πρώτη φορά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ήμουν αρκετά νέα. Τη δεύτερη φορά επειδή είχα μεγαλώσει λίγο έπαθα πανικό. Αισθανόμουν ότι δεν είχα τις δυνάμεις μετά από τα δύο δίδυμα παιδιά μου. Ο πανικός βέβαια ήταν στιγμιαίος. Αμέσως μετά ακολούθησε το θαύμα της ζωής που με γέμισε αισιοδοξία και αγαλλίαση.»

-Όταν το είπα στον Γεράσιμο (σ.σ. Σκιαδαρέση).

«Την πρώτη φορά ούρλιαζε και χοροπηδούσε και τη δεύτερη έπαθε τον ίδιο πανικό με εμένα. Και σε εκείνον όμως ο πανικός διατηρήθηκε για λίγα λεπτά!»

-Οι δίδυμες κόρες σας με το γιο σας έχουν οχτώ χρόνια διαφορά. Ήταν για τα παιδιά ιδιαίτερο ότι ήρθε ένα αδελφάκι στη ζωή τους.

«Ήταν ιδιαίτερο και μάλιστα η μία εκ των δύο διδύμων είχε γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη να της φέρει ένα μωρό. Βεβαίως εννοούσε κούκλα αλλά ο Αη Βασίλης της έκανε έκπληξη και το έφερε ζωντανά.»

-Η πρώτη φορά που κράτησα τα μωρά μου αγκαλιά...

«Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου...»

-Αλλάξατε από την περίοδο που γίνατε μητέρα;

«Εξαιρετικά. Εδραίωσα τις θεωρητικές μου απόψεις στο τι είναι σημαντικό και έχει αξία στη ζωή.»

-Οι μήνες του θηλασμού ήταν...

«Ευχάριστοι, όλες τις φορές!»

-Όταν με φώναξαν μαμά...

«Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες στιγμές. Απλά έμεινα έκπληκτη στο ότι άρχισαν να συλλαβίζουν λέξεις.»

- Η πιο συγκινητική αλλά και η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσα με τα παιδιά μου

«Κάθε μέρα αισθάνομαι συγκίνηση. Η πιο δυνατή στιγμή ήταν όταν ήρθαν στον κόσμο και τα αγκάλιασα. Από την άλλη ήταν τρομακτική στιγμή, όταν ένα από τα δίδυμα μου «έσβηνε» από υψηλό πυρετό.»

-Φαντάζομαι ήταν σοκαριστικό.

«Εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό.»

- Πέρασα ή δεν πέρασα κατάθλιψη μετά την γέννα και συμβουλεύω την κάθε γυναίκα...

«Δεν το γνωρίζω γιατί οι ηθοποιοί έχουμε πολλές δικλείδες ασφαλείας οι οποίες μας προσφέρονται μέσα από την ψυχανάλυση των ρόλων. Μπαινοβγαίνεις μέσα σε διάφορους χαρακτήρες, μέσω των ρόλων. Δεν μπορώ να σας πω ότι πέρασα. Σίγουρα όμως και στις δύο εγκυμοσύνες και τις σαράντα ημέρες μετά τη γέννηση των παιδιών μου, ένιωθα τις ορμόνες μου να «χύνονται» στο κορμί μου και να κάνουν πάρτι. Από την άλλη δε μπορείς να έχεις κατάθλιψη όταν πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις τρία παιδιά.»

-Άλλαξε η σχέση σας με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μετά τη γέννηση των παιδιών σας;

«Έγινε ουσιαστική. Ξεκίνησε μ' αυτές τις προδιαγραφές απλά με την πάροδο των χρόνων νομίζω ότι αυτό εδραιώθηκε.»

-Η ζωή μου με τα παιδιά μου είναι...

«Σαν γιορτή!»

-Τι σας έμαθαν;

«Την αυτοθυσία και τη γενναιοδωρία.»

-Τα επόμενα σχέδια μου είναι...

«Να έχω την υγεία μου και να συνεχίσω να είμαι πολεμιστής!»

PLUS: Η Μπέσσυ Μάλφα θα πρωταγωνιστήσει στο ισπανικό έργο "Killer", όπου θα υποδυθεί έναν άντρα Serial killer που έχει διαπράξει 157 φόνους. Πρόκειται για μία ροκ όπερα που θα παρουσιάζεται από τον Οκτώβρη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Faust. Παραλλήλως με το ίδιο έργο θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα. Την σκηνοθεσία της παράστασης κάνει ο Χρήστος Καρχαδάκης, ενώ η πρωτότυπη μουσική είναι του Γιώργου Χατζή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved