Φαίη Σκορδά: Τι κυνηγάει ο γιος της και το τράβηξε φωτογραφία; (εικόνα)

Η Φαίη Σκορδά παρά τις αυξημένες καθημερινές της υποχρεώσεις περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα.

Φαίη Σκορδά: Τι κυνηγάει ο γιος της και το τράβηξε φωτογραφία; (εικόνα)

Σαν πιστή λάτρης των soscial media που είναι, συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στη δουλειά αλλά και με τους γιους της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης, έχουν πια μεγαλώσει πολύ και αρκετές φορές πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες που μοιράζεται η διάσημη παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.

Χθες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν την επέτειο του γάμου τους και έκλεισαν 5 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Το γεγονός έγινε γνωστό στη showbiz και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν στο αγαπημένο ζευγάρι.

Την ιδιαίτερη χθεσινή βραδιά, φαίνεται ότι την πέρασαν κάπου έξω με τα παιδιά και τους φίλους τους. Η Φαίη Σκορδά δεν παρέλειψε να ανεβάσει μία φωτογραφία με το μεγάλο της γιο την ώρα που κυνηγάει ένα ... κοριτσάκι και φυσικά τα σχόλια θαυμαστών και φίλων ήταν πολλά!

«Αληθινή αγάπη!» σχολίασε και μέσα σε λίγες ώρες τα likes ξεπέρασαν τις 5000!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved