Πασίγνωστος ηθοποιός αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς έγινε μπαμπάς! (εικόνα)

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε χθες για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Πασίγνωστος ηθοποιός αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς έγινε μπαμπάς! (εικόνα)

Είναι πρωταγωνιστής μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως στην οποία και ξεχώρισε για το υποκριτικό του ταλέντο! Ο 38ς ηθοποιός και η σύντροφός του είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ αν και διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Πριν οχτώ μήνες ανακοίνωσαν του αρραβώνες τους και τον περασμένο Γενάρη, η είδηση ότι θα γίνουν γονείς ξάφνιασε τους πάντες! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο Benedict Clumberbatch, πρωταγωνιστής της σειρά Sherlock και η παραγωγός Sophie Hunter χθες κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά του το νεογέννητο αγοράκι τους! Την είδηση δημοσίευσε το US Magazine με γράφοντας τα σχόλια του εκπροσώπου της οικογενείας: «Ο Benedict Cumberbatch και η Sophie Hunter είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη γέννηση του πανέμορφου γιου τους! Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές για τις επόμενες εβδομάδες! Ευχαριστούμε!»

Ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί καμία φωτογραφία, αλλά ούτε και το όνομα του μωρού. Όπως και να έχει εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved