Ράνια Θρασκιά: Στη σχολική γιορτή του μεγάλου της γιου! Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε! (εικόνα)

Η Ράνια Θρασκιά είναι από τις celebrities που διατηρούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και σπάνια μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την οικογενειακή της καθημερινότητα.

Ράνια Θρασκιά: Στη σχολική γιορτή του μεγάλου της γιου! Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε! (εικόνα)

Με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο παντρεύτηκαν την άνοιξη του 2008 και μέχρι και σήμερα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ενάμιση χρόνο μετά ήρθε στο κόσμο ο πρώτος τους γιος Διονύσης και τον Αύγουστο του 2011 γεννήθηκε και το τέταρτο μέλος της οικογένειας!

Η γλυκιά δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια έχει τραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, πάντα όμως ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της! Κάθε τόσο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, αν και σπανια θα ανεβάσει κάτι που να αφορά τα παιδιά της.

Χθες η Ράνια Θρασκιά έκανε μία εξαίρεση με αφορμή τη σχολική γιορτή του γιου της Διονύση και με το δικό της μοναδικό τρόπο, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της! «Μια μαμά στη χώρα των θαυμάτων... Συγχαρητήρια σε όλα τα υπέροχα παιδάκια που στάθηκαν γενναία σε μια τόσο μεγάλη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν από τους αγαπημένους τους ανθρώπους! Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου που θα ξημερώσουν μαζί με την Κυριακή...»

Εμείς από τη μεριά μας να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved