Βίκυ Καγιά: Αυτή είναι η νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (εικόνα)

Η Βίκυ Καγιά πριν περίπου τρεις εβδομάδες έγινε μανούλα και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της!

Βίκυ Καγιά: Αυτή είναι η νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (εικόνα)

Η Βίκυ Καγία και ο Ηλίας Κρασσάς είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ο ερχομός της κόρης τους τους έκανε πιο ευτυχισμένους από ποτέ!

Πριν λίγες μέρες το όμορφο μοντέλο ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μετά τη γέννα και μας άφησε όλους άφωνος με την καλλίγραμμη σιλουέτα της μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα, ενώ την Πέμπτη το βράδυ η εμφάνισή της στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Fashion Workshop, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Όπως δήλωσε η νέα μανούλα, η κόρη της, Μπιάνκα, είναι πολύ απαιτητική με το φαγητό της και αφιερώνει αρκετό χρόνο στο θηλασμό. Όσο για τα περίφημα κιλά της εγκυμοσύνης, η απάντησή της ήταν ότι μετά τον τοκετό, όταν επέστρεψε σπίτι, τα έχασε σχεδόν αμέσως χωρίς κάποια προσπάθεια.

Χθες, η Βίκυ Καγιά ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν θα μπορούσε παρά για ακόμα μία φορά να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια! Το όμορφο μοντέλο φοράει μία ολόσωμη γαλάζια φόρμα που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την κάνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ αν εξαιρέσουμε το πολύ γλυκό και φωτεινό χαμόγελό της, τίποτα δεν προδίδει ότι γέννησε μόλις τρεις εβδομάδες πριν!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved