Xάρης Βαρθακούρης: Η φωτογραφία με τις κόρες του λίγο μετά τη βάφτιση του ανιψιού του! (εικόνα)

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου από τον πρώτο του γάμο με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, είναι ένας πετυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης και ένα ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς!

Xάρης Βαρθακούρης: Η φωτογραφία με τις κόρες του λίγο μετά τη βάφτιση του ανιψιού του! (εικόνα)

Με τη σύζυγό του, Αντελίνα Τελώνη, έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και οι δύο κόρες τους, τους έχουν πάρει τα μυαλά! Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Χάρης Βαρθακούρης περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους και κάθε φωτογραφία τους που δημοσιεύεται στα media μαρτυράει την ευτυχία του ζευγαριού!

Την Παρασκευή το βράδυ, έγινε η βάφτιση του μικρότερου εγγονού του Γιάννη Πάριου στην Εκάλη και φυσικά δεν έλειψε κανένα μέλος της οικογένειας! Λίγες ώρες αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία χιουμοριστική κατά κάποιον τρόπο, φωτογραφία με τις κόρες του και το ίδιο ξαπλωμένους στο κρεβάτι.

Όσο γλυκιά και όμορφη όμως, και αν είναι η φωτογραφία, τις εντυπώσεις έκλεψε το σχόλιο του τραγουδιστή ο οποίος έγραψε: «Οικογενειακή (σχεδόν), κακοφωτισμένη, κακοτραβηγμένη, κακοξυρισμένη, προγουλάτη, σέλφι στο κρεβάτι, (η μαμά μας μαγειρεύει), αμέσως μετά την επιστροφή από τα βαφτίσια του ξαδερφούλη μας Γιωργάκη, όπου είμαστε ακόμα με το make up "frozen" (δεν θυμάμαι αν είμαστε Άννα ή Έλσα) στο πρόσωπό μας και λίγο πιο'κει, με το iPad ανά πόδας, αδιαφορούμε για τους υπολοίπους και με το ζόρι καταδεχόμεθα να γυρίσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε το φακό... Καλό Σαββατόβραδο σε όλους (με μπάλα, ταινίες...και καταραμένη δίαιτα!!!)»

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved