Σακίρα: Το νέο βίντεο με τους γιους της και τον Πικέ που κάνει το γύρο του κόσμου! (βίντεο)

Η Σακίρα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως και όλοι τη λατρεύουμε. Πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και οι φωτογραφίες του μόλις λίγων εβδομάδων γιου της, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις!

Σακίρα: Το νέο βίντεο με τους γιους της και τον Πικέ που κάνει το γύρο του κόσμου! (βίντεο)

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Πικέ έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Οι παπαράτσι απαθανατίζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους και το διάσημο ζευγάρι δεν κάνει καμία προσπάθεια να τους αποφύγει!

1shak

Ο μικρός Σάσα αλλά και ο Μίλαν είναι πιστά αντίγραφα του Πικέ και όπως είναι λογικό έχουν κλέψει τις εντυπώσεις όλων! Πριν λίγες μέρες το γύρο του κόσμου έκανε ένα βίντεο όπου ο Μίλαν έβαλε τα πρώτο του γκολ στο Camp Nou και χθες δημοσιεύτηκε ένα ακόμα, με πιο τρυφερές στιγμές της οικογένειας στο γήπεδο!

Από τη μία, ο Πικέ κρατάει στην αγκαλιά του το μεγάλο τους γιο και από την άλλη η Σακίρα κρατάει το μικρό Σάσα. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στη σύζυγό του και ο έρωτας τους δεν μπορεί να κρυφτεί!

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved