Μα πόσο γλυκό; Ποια διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια φόρεσε ασορτί παπούτσια με την κόρη της; (εικόνα)

Είναι μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές μαμάδες της εγχώριας σοούμπιζ και φέτος τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στις οθόνες μας!

Μα πόσο γλυκό; Ποια διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια φόρεσε ασορτί παπούτσια με την κόρη της; (εικόνα)

Με το σύζυγό της παντρεύτηκαν πριν πέντε χρόνια και όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η κορούλα τους, στην οποία και οι δύο της έχουν τρελή αδυναμία. Πλέον, τόσο η γλυκιά παρουσιάστρια, όσο και ο σύζυγός της, διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ και απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ηρεμία.

Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη, την οποία βλέπουμε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, του Κρατερού Κατσούλη και του Δημήτρη Μακαλιά, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Η όμορφη μανούλα παρόλο που ανεβάζει συχνά στο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της. Πριν μία εβδομάδα έκανε μία εξαίρεση και μοιράστηκε ένα αστείο στιγμιότυπο όπου η μικρή Mαρία Αλεξάνδρα φοράει τη στολή του μπαμπά της και σήμερα ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε και με την οποία μας εκμυστηρεύεται ότι έχουν ντυθεί ασορτί!

«Μαμά και κόρη σε ασορτί καλοκαιρινές εμφανίσεις!!! Ευχαριστούμε πολύυυυυυ @handmade_by_a_armeni που μας τα έφτιαξες !!! Έχουμε ξετρελαθεί!!!» σχολίασε και φυσικά φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να την κάνουν like!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved