Τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές με το γιο της απολαμβάνει η... (εικόνες)

Το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε και έχουν ήδη ξεκινήσει οι αποδράσεις στις παραλίες! Η διάσημη μανούλα απολαμβάνει τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού παρέα με το γιο της και μοιράζεται μαζί μας τις πιο τρυφερές φωτογραφίες!

Τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές με το γιο της απολαμβάνει η... (εικόνες)

Πριν μερικά χρόνια έκλεψε τις εντυπώσεις σε γνωστό διαγωνισμό ομορφιάς, βγαίνοντας πρώτη. Από τότε οι φωτογραφίες της φιγουράρουν στα πιο γνωστά ελληνικά περιοδικά και λίγο αργότερα αποφάσισε να δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι. Το όμορφο μοντέλο πριν δύο χρόνια περίπου, έγινε για πρώτη φορά μανούλα και το τελευταίο διάστημα όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram, έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο μωρό της! Πάει μήπως κάπου το μυαλό σας;

Η Νάταλι Θάνου πριν από περίπου δύο χρόνια έφερε στον κόσμο τον γιο της, Άρη και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πιστή λάτρης των social media, κάποτε αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό με τις αισθησιακές της φωτογραφίες, πλέον όμως η όμορφη μανούλα αφιερώνει όλο της το χρόνο στο γιο της και απαθανατίζει καθημερινά τα κατορώματά του και τις στιγμές μαζί του.

Πριν λίγες μέρες μαμά και γιος βρέθηκαν σε γνωστή παραλία της Αθήνας και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved