Κιμ Καρντάσιαν: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! (εικόνα)

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι από τις σταρ που απασχολούν σχεδόν καθημερινά τα media. Κάθε φωτογραφία, κάθε σχόλιο, κάθε εμφάνιση κάνει το γύρο του κόσμου και σχολιάζεται από τους πάντες!

Κιμ Καρντάσιαν: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! (εικόνα)

Η διάσημη celebrity πριν δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά, με τον ερχομό της μικρής Νορθ. Σχεδόν αμέσως αποφάσισαν με το σύζυγό της ότι ήθελαν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί και να χαρίσουν στην κόρούλα τους ένα αδερφάκι. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο εύκολα και δεν πήγαιναν όπως τα σχεδίαζαν. Όλο αυτό το διάστημα, η Κίμ μοιραζόταν με τους θαυμαστές της τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπιζε και το πόσο δύσκολο ήταν να μείνει έγκυος, παρά τις ασταμάτητες, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, προσπάθειες. Επισκέψεις σε γιατρούς, θεραπείες, απόπειρες εξωσωματικής γονιμοποιήσης και όμως τίποτα.

Μέχρι που χθες η Κιμ αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα! Είναι και πάλι έγκυος! Όλες αυτές οι προσπάθειες και φυσικά η επιμονή και υπομονή τους, φάινεται πώς είχαν αποτέλεσμα. Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η μέλλουσα μανούλα μέσω του reality show που πρωταγωνιστεί με άλλα μέλη της οικογένειά της, όταν στην τελευταία σκηνή φώναξε όλο χαρά «Μόλις πήρα πίσω τις εξετάσεις μου και είμαι έγκυος!». Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε προετοιμάσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter σχολιάζοντας ότι σήμερα στο φινάλε τους show τους θα μοιραστεί μαζί τους κάποια πολύ ευχάριστα νέα!

Με το καλό λοιπόν!

1kard
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved