Περάστε όμορφα τις ημέρες του Φθινοπώρου

Ποιος είπε ότι η εποχή δεν ενδείκνυται για διασκέδαση και έξω από το σπίτι;

Περάστε όμορφα τις ημέρες του Φθινοπώρου

Εντάξει, δεν χρειάζεται να βγείτε τις ημέρες που έχει βροχή, αλλά αυτές δεν είναι οι περισσότερες και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αρκετές με καλό καιρό. Μερικές φορές και με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες είναι και ακόμη καλύτερο να βγαίνετε έξω τέτοιες μέρες που ο ήλιος δεν είναι καυτός και δεν κάνει ζέστη. Υπάρχουν εξάλλου πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνο αυτή την εποχή.

Βόλτα στη φύση: Τα πάντα αλλάζουν όταν αλλάζει και η εποχή. Ιδιαίτερα στη μετάβαση του καλοκαιριού προς το Φθινόπωρο. Μια βόλτα σε ένα πάρκο με πολλά δέντρα θα τους μάθει πολλά και θα τους δώσει πολλά πράγματα να κάνουν, από το να μαζέψουν φύλλα μέχρι και καρπούς που μπορεί να έχουν πέσει από τα δέντρα.

Βλέποντας ένα – ένα τα φύλλα των δέντρων μπορεί να αναγνωρίσει τις διαφορές και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει και για κατασκευές.

Επειδή η εποχή αλλάζει και αλλάζει και το ντύσιμο, ιδιαίτερα τα παιδιά, δύσκολα θα φορέσουν όλα τους τα περσινά ρούχα. Γιατί λοιπόν να μην τους μάθετε να δίνουν στους άλλους και να μην πάτε μαζί τους να δώσετε τα ρούχα τους σε οικογένειες που δεν έχουν;

Ταΐστε τα πουλάκια: Σε ένα πάρκο θα βρείτε σίγουρα πολλά πουλιά που αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση τους, λίγο πριν έρθει ο χειμώνας. Πάρτε ψωμάκι και ταΐστε τα μαζί με τα παιδιά σας που σίγουρα θα το ευχαριστηθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved