Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν στον διαγωνισμό του Mothersblog «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία!».

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν στον διαγωνισμό του Mothersblog «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία!».

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή όλων. Δείτε παρακάτω τους τυχερούς του διαγωνισμού μας «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία!».

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν στον διαγωνισμό του Mothersblog «Η πιο τρυφερή μαμαδο-ιστορία!».

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των τυχερών οφείλεται στην καθυστέρηση κατά τη διαδικασία συλλογής των στοιχείων των νικητών. Η προθεσμία για την αποδοχή του δώρου ορίζεται έως την 29η Μαΐου 2015 ώρα 12:00 το μεσημέρι. Πέραν της ημερομηνίας και ώρας αυτής ο νικητής χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και θα ειδοποιηθούν επιλαχόντες νικητές, οι οποίοι θα πρέπει να αποδεχθούν το δώρο έως την Δευτέρα 1/06/2015.

Οι πρώτοι 5 τυχεροί είναι:

1. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ κερδίζει Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort στο Σούνιο για τετραμελή ή τριμελή οικογένεια σε family bungalow με ημιδιατροφή.
2. ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κερδίζει Μια (1) Κουζινομηχανή TITANIUM CHEF από την Kenwood
3. ΣΟΦΙΑ ΡΑΠΤΗ κερδίζει Novalac 3 που αντιστοιχεί σε 1 χρόνο διατροφής ενός παιδιού άνω των 12 μηνών.
4. ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κερδίζει Ένα ρυθμιζόμενο παιδικό καρεκλάκι φαγητού από την STOKKE.
5. ΕΛΕΑΝΑ ΔΑΝΙΓΚΕΛΗ κερδίζει Sudocrem που αντιστοιχεί σε 1 χρόνο προστασίας του βρεφικού δέρματος ενός μωρού.

Οι 25 τυχεροί που προέκυψαν από κλήρωση είναι:

Suresh MN κερδίζει Μία (1) θεραπεία για δύο άτομα «Τελετουργικό ταξίδι στο Μπαλί» από το "Le Hammam" (Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά). Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 11/06/2015.

ΜΑΡΙΑ ΜΩΥΣΗ κερδίζει Μία (1) θεραπεία για δύο άτομα «Τελετουργικό ταξίδι στα Ιμαλάϊα» από το "Le Hammam" (Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά). Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 11/06/2015.

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΑΣΠΑΡΗ κερδίζει Μία (1) θεραπεία για δύο άτομα «Τελετουργικό ταξίδι στο Σιάμ» από το "Le Hammam" (Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά). Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 11/06/2015.

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ κερδίζει Μία (1) θεραπεία για δύο άτομα «Source Hammam Royale Shirodhara» από το "Le Hammam" (Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά). Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 11/06/2015.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΔΟΥ κερδίζει Ένα (1) Κυριακάτικα γεύμα στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του ξενοδοχείου Hilton, για οικογένεια μέχρι 4 ατόμων, αξίας μέχρι €190. Στο δώρο εκτός από το γεύμα περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί (house wine) ανά τραπέζι καθώς και αναψυκτικά και νερό. Η οικογένεια θα λάβει από (1) voucher αξίας €190 ώστε να προχωρήσει στην κράτησή της, βάσει διαθεσιμότητας, έως τις 23/12/2015.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΡΔΑ κερδίζει Ένα (1) Κυριακάτικο γεύμα στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του ξενοδοχείου Hilton, για οικογένεια μέχρι 4 ατόμων, αξίας μέχρι €190. Στο δώρο εκτός από το γεύμα περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί (house wine) ανά τραπέζι καθώς και αναψυκτικά και νερό. Η οικογένεια θα λάβει ένα (1) voucher αξίας €190 ώστε να προχωρήσει στην κράτησή της, βάσει διαθεσιμότητας, έως τις 23/12/2015.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΑΝΟΥ κερδίζει Ένα (1) Κυριακάτικο γεύμα στο εστιατόριο «Βυζαντινό» του ξενοδοχείου Hilton, για οικογένεια μέχρι 4 ατόμων, αξίας μέχρι €190. Στο δώρο εκτός από το γεύμα περιλαμβάνεται ένα μπουκάλι κρασί (house wine) ανά τραπέζι καθώς και αναψυκτικά και νερό. Η οικογένεια θα λάβει από (1) voucher αξίας €190 ώστε να προχωρήσει στην κράτησή της, βάσει διαθεσιμότητας, έως τις 23/12/2015.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΟΦΟΥ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

AAdnan Neezha κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

Twnia Kondili κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

Marcelo Dias κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΣΟΥΛΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΓΩΓΩ ΓΚΟΓΚΟΥ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΟΡΤΖΟΣ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΙΩΤΗ κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

Jyotsna Ambep κερδίζει Μία (1) Αναπτυξιακή Εκτίμηση παιδιού από τον Αναπτυξιολόγο κ. Στέλιο Μαντούδη (Μικράς Ασίας 76, Γουδή, www.mandou.gr). Η συνάντηση πρέπει να πραγματοποιηθεί, βάσει διαθεσιμότητας, μέχρι 31/12/2015.

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΡΤΖΙΑΚΗ  κερδίζει Μία (1) συλλογή βιβλίων «Χαρούμενο Σχολείο» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ κερδίζει Μία (1) συλλογή βιβλίων «Μικρές Καληνύχτες» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Sonia Oliveros κερδίζει Μία (1) συλλογή βιβλίων «Εμπρός Λοιπόν Όλοι Μαζί» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΕΤΣΟΣ κερδίζει Ένα (1) συλλεκτικό βραχιόλι με σύμβολο "I love you", για την Ημέρα της Μητέρας, από μασίφ ασήμι 925, της εταιρείας "Pandora".

ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ κερδίζει Μία (1) συλλεκτική αλυσίδα με κρεμαστό σύμβολο "Mom", για την Ημέρα της Μητέρας, από μασίφ ασήμι 925 και κυβική ζιρκόνια, της εταιρείας "Pandora".

Asha Jain κερδίζει Ένα (1) ασημένιο δαχτυλίδι με κυβική ζιρκόνια, της εταιρείας "Pandora".

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΓΚΛΗ κερδίζει Μία (1) δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές στα διαδικτυακά καταστήματα www.Femall.gr και www.Otcpharmacy.gr. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε μια μόνο συναλλαγή και μέχρι 31/12/2015.

ΘΑΛΙΑ ΠΑΠΠΑ κερδίζει Ένα (1) Εκπαιδευτικό Laptop της Fisher Price (κωδ. CDG85) και ένα (1) Παιχνίδι – Σκυλάκι της Fisher Price (κωδ. P3342) από την εταιρεία  Mattel.

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα δώρα τους!

 

Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο, από τις μοναδικές στιγμές που ζει μια μανούλα με το μωρό της και που πάντα κρατά χαραγμένες μέσα στην καρδιά της. Καλές ή κακές. Δύσκολες ή εύκολες.
Αυτές τις στιγμές ζητήσαμε να μοιραστείτε μαζί μας και μαζί με τις άλλες μανούλες, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας!

Ιστορίες που σημαίνουν κάτι για εσάς. Ιστορίες που άλλαξαν τη ζωή σας. Ιστορίες που κάνατε τη δύναμή σας τρυφερό χάδι. Ιστορίες για τα πρώτα του βήματα. Ιστορίες για τα πρώτα του κατορθώματα. Ιστορίες για τις δυσκολίες που περάσατε και για τις θυσίες που κάνατε για να το αποκτήσετε. Ιστορίες που θα δώσουν δύναμη σε άλλες μανούλες αλλά και σε γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδιά.

119.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
LEGO Harry Potter Hogwarts Clock Tower (75948)
109.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
LEGO Creator Volkswagen Beetle (10252)
11.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο Λοττο αντικείμενα σπιτιού
19.95 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Djeco Επιτραπέζιο 'Μπλα μπλα μπλα'
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Podcast: Η υγεία της νέας μητέρας και ο ύπνος

Podcast: Η υγεία της νέας μητέρας και ο ύπνος

Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
«Μαμά σημαίνει...»

«Μαμά σημαίνει...»

Μαμάδες περιγράφουν τι είναι η μητρότητα για αυτές κι εμείς ταυτιζόμαστε μαζί…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μανά, Μητέρα, Μαμά - Η Γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους στην ζωή της

Μανά, Μητέρα, Μαμά - Η Γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους στην ζωή της

Μπορεί να νοιώθει ευτυχισμένη;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Ελένη Μενεγάκη: Δείτε αδημοσίευτες φώτο με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε αδημοσίευτες φώτο με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας

H Ελένη Μενεγακή, δείχνει αδημοσίευτες φωτογραφίες δικές της, των παιδιών της και…
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Lockdown: Στον δρόμο προς την Ελευθερία - Το χρονοδιάγραμμα της άρσης των μέτρων και τα δεδομένα
Γηροκομείο στα Χανιά: Πληθαίνουν οι καταγγελίες συγγενών - Προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο
Παράταση του καθολικού lockdown στην Κάλυμνο – Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας
Κορονοϊός: Συγκλονίζει η γυναίκα που νοσηλεύτηκε στο Αττικόν - «Γέννησα διασωληνωμένη» (vid)
Self Test: Πότε και πώς θα τα κάνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα - Τι ισχύει από Δευτέρα
Νέα Σμύρνη: Τρόμος από τα επεισόδια πριν και μετά τον αγώνα Πανιώνιος - Ηλιούπολη
Χανιά: Κινδύνεψε 21χρονος σε παραλία - Σωτήρια η επέμβαση των ναυαγοσωστών
Μυτιλήνη: Το απόλυτο κορονοπάρτι έκπληξη δίπλα στο τμήμα με μουσική, παράγοντες και υγειονομικούς
Survivor: Έσκασε η «βόμβα» - «Ποιος παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς» (vid)
Τρίκαλα: Δέος! Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο υψώθηκε στη λίμνη Πλαστήρα (vid)
Κορονοϊός - Μεσολόγγι: Πού οφείλεται η αύξηση των κρουσμάτων - Τι λέει στο Newsbomb.gr o δήμαρχος
Τουρκία: «Σκούρα» τα πράγματα για τον Ερντογάν - Ολομέτωπη επίθεση από Κιλιντσάρογλου
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2021 Mothersblog.gr - All rights reserved