Φαίη Σκορδά: Πιο λαμπερή από ποτέ στη βάφτιση του γιου της! Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια! (εικόνα)

Χθες το απόγευμα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βάφτισαν το δεύτερο γιο τους, Δημήτρη!

Φαίη Σκορδά: Πιο λαμπερή από ποτέ στη βάφτιση του γιου της! Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια! (εικόνα)

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση, δημοσιεύτηκαν από τους φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού, που πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και ανέβασαν τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Όλα δείχνουν ότι η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη! Το μυστήριο έγινε στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα και αμέσως μετά ακολούθησε το γλέντι σε υπαίθριο χώρο με παιδότοπο και ανιματέρ για τα παιδιά! Όπως αναφέραμε και χθες, τη βάφτιση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί διάσημοι celebrities της εγχώριας σόουμπιζ, τους οποίος και ευχαρίστησε σήμερα η Φαίη Σκορδά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram γράφοντας: «Ευχαριστουμε πολύ για τις θερμές ευχες για τον Δημητρη μας!»

Η διάσημη μαμά ανέβασε πριν λίγες ώρες μία φωτογραφία από η βάφτιση του Δημητράκη στο Instagram και πραγματικά ήταν πιο λαμπερή από ποτέ! Για τη χθεσινή βραδιά επέλεξε ένα λευκό, αέρινο, maxi φόρεμα , απαλό μακιγιάζ και ανάλφρο χτένισμα. Ο Γιώργος Λιάγκας εξίσου καλοκαιρινός και κομψός, επέλεξε ένα λευκό παντελόνι και πουκάμισο, σιέλ σακάκι και μαύρη γραβάτα. Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved