Πώς περνάνε τα χρόνια! Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστου ζευγαριού! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Είναι πραγματικά απίστευτο πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Το κοριτσάκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η κόρη ενός αγαπημένου ζευγαριού της ελληνική σόουμπιζ και όπως μπορείτε να δείτε έχει μεγαλώσει αρκετά!

Πώς περνάνε τα χρόνια! Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστου ζευγαριού! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας και η όμορφη παρουσιάστρια παντρεύτηκαν το 2010 και όλοι μιλούσαν χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια! Λίγους μήνες αργότερα, γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, η κορούλα τους, που όσο περνάνε τα χρόνια της έχουν όλο και περισσότερη αδυναμία!

Ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η διάσημη μαμά ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την οικογενειακή της ζωή. Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας της στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, τις καθημερινές όμως προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την τετράχρονη πλέον Αλεξάνδρα!

Πριν λίγες ημέρες η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μία... αστεία φωτογραφία όπου φυσικά η κορούλα της κλέβει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις! Η μικρή Αλεξάνδρα φοράει μία φανέλα του μπαμπά της που της είναι φυσικά τεράστια! Δεν είναι αξιολάτρευτη;

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved