Η επιστροφή της Ελένης στην εκπομπή μετά τη γέννηση της κόρης της! (βίντεο)

Η όμορφη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε ξανά στην εκπομπή της μετά από περίπου 1,5 μήνα απουσίας της από το πλατό.

Η επιστροφή της Ελένης στην εκπομπή μετά τη γέννηση της κόρης της! (βίντεο)

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο που εστίαζε στην Ελένη Μενεγάκη ως πρόσωπο, μέσα από όμορφες και ευχάριστες στιγμές που έζησε στο πλατό της εκπομπής της. Φανερά χαρούμενη και συγκινημένη, η παρουσιάστρια μπήκε στο στούντιο φορώντας ένα μπεζ μάξι φόρεμα, ευχόμενη καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές της, μόνη χωρίς τους συνεργάτες της.

Ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους συνεργάτες της που παρουσίασαν μόνοι την εκπομπή όλο αυτό το διάστημα που η ίδια έλειπε όσο και τους τηλεθεατές της. Όπως η ίδια χαρακτηριστικά είπε, «Ξέρω πώς σας έλειψα. Εσείς που είστε μαμάδες ξέρετε πώς είναι όλο αυτό. Ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει το μωρό!» και συνέχισε, ότι φέτος χρειαζόταν την ενέργεια και την αγάπη του κοινού της και το ευχαρίστησε που ήταν διακριτικό όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, χωρίς να τη φέρνει σε δύσκολη θέση, είτε στις τηλεφωνικές συνδέσεις είτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Δείτε το βίντεο της επιστροφής της!
{youtube}Va-Rux1Nb4I{/youtube}

Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με ροζ μπαλόνια και λουλούδια, φανερά συγκινημένοι και χαρούμενοι για την επιστροφή της, κοντά τους.

Η Βένια Καραγιάννη, υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής «Ελένη»,ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή γράφοντας: «Το πλατό ετοιμάζεται... Eleni is Back!»

-------------------0987y
------------------098765

Η Ελένη Μενεγάκη να θυμίσουμε πώς έγινε για τέταρτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved