Εδώ μπορείς να δεις όλες τις μαμαδο-ιστορίες και να ψηφίσεις την αγαπημένη σου!

Από την πρώτη στιγμή αγαπήσατε τον διαγωνισμό μας και μας το δείξατε με τις όμορφες μαμαδο-ιστορίες που έρχονται καθημερινά στο Mothersblog. Ιστορίες που συγκινούν. Ιστορίες που παραδειγματίζουν πολλές νέες μανούλες. Ιστορίες που μιλούν για την τρυφερότητα, την αγάπη, την συγκίνηση και τον πόνο.

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις μαμαδο-ιστορίες και να ψηφίσεις την αγαπημένη σου!

Δείτε όλες τις μαμαδο-ιστορίες εδώ και ψηφίστε την αγαπημένη σας. Αν πάλι θέλετε να στείλετε και εσείς τη δική σας τρυφερή ιστορία για να μπείτε στο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσετε ένα από τα πλούσια δώρα μας, κάντε το εδώ.

Να σας θυμίσουμε πως οι πέντε πρώτες ιστορίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν μεγάλα δώρα! Όμως επειδή η κάθε ιστορία μιας μαμάς είναι ξεχωριστή και όλες αξίζουν το καλύτερο, όσες μαμάδες μας στείλουν τη δική τους τρυφερή ιστορία θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για 25 ακόμη μοναδικά δώρα!

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Χρειάζονται μόλις τρία βήματα:

- Δηλώστε συμμετοχή
- Στείλτε μας την ιστορία σας και τα απαραίτητα στοιχεία μέσα από τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Αν θέλετε, μπορείτε να τη συνοδεύσετε και από φωτογραφίες με το μωρό σας ή ακόμη και βίντεο κι εμείς θα τα δημοσιεύσουμε.
- Κατόπιν, ζητήστε από τους φίλους σας να μπουν στο Mothersblog.gr και να την ψηφίσουν ενώ εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να ψηφίσετε όποια άλλη ιστορία επιλέξετε εκτός από τη δική σας. Ενημερώστε όλους τους φίλους σας και μέσα από τα Social Media, καθώς η κάθε ψήφος μετράει!

Τι περιμένετε λοιπόν; Ψηφίστε την αγαπημένη σας ιστορία ή μοιραστείτε μαζί μας την πιο ξεχωριστή στιγμή με το παιδί σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved