Ανέβασε φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο και τις είδε σε πορνογραφικό site!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μια μητέρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ, ανέβαζε φωτογραφίες των δύο ανήλικων παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κάτι που θεωρούσε πώς δεν ήταν κακό.

Ανέβασε φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο και τις είδε σε πορνογραφικό site!

Τη γνώμη της όμως άλλαξε όταν είδε ότι φωτογραφίες τόσο της 8χρονης κόρης της όσο και του εννέα μηνών γιου της, υπήρχαν σε έντεκα διαφορετικά πορνογραφικά sites! «Νιώθω ότι είμαι η χειρότερη μαμά του κόσμου», είπε η Μπρίτανι Σαμπέιν, σε συνέντευξή της.

Όπως ανέφερε η ίδια, την Τρίτη, ανακάλυψε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είχε φωτογραφίες της κόρης της, λέγοντας πως είναι ένα 11χρονο biseχual κορίτσι και ψάχνοντάς το περισσότερο, σοκαρισμένη ανακάλυψε και φωτογραφίες του εννέα μηνών γιου της.

Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού είχε κλέψει τις φωτογραφίες από το facebook και το Instagram της Μπρίτανι, και τις ανέβασε στον δικό του λογαριασμό βάζοντάς τους ετικέτες πορνογραφικών ιστοσελίδων.

Αμέσως η ίδια ενημέρωσε τις Αρχές για το γεγονός. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι μιας και ο «ένοχος» δεν έκανε κάτι παράνομο, αφού οι φωτογραφίες ήταν «δημόσιες»! Η ίδια έχοντας λάβει ένα μεγάλο μάθημα, ρύθμισε τους λογαριασμούς της στα social media έτσι ώστε να μπορούν να δουν τις φωτογραφίες μόνο οι φίλοι της, ενώ αποφεύγει, πλέον, να ανεβάζει φωτογραφίες της οικογένειάς της.

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved