Σε επίπεδα καλοκαιριού η θερμοκρασία - Μίνι καύσωνας την Πέμπτη

Καλοκαιρινές θα είναι οι θερμοκρασίες τόσο την Κυριακή (3/5/2015) όσο και οι μέρες την επόμενη εβδομάδα καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει σταδιακά –Σε υψηλά για την επόχή επίπεδα η θερμοκρασία την Τετάρτη (6/5) και την Πέμπτη (7/3)

Σε επίπεδα καλοκαιριού η θερμοκρασία - Μίνι καύσωνας την Πέμπτη

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), οι καλοκαιρινές μέρες θα συνεχιστούν σχεδόν όλη την επόμενη εβδομάδα με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά και τον πρώτο μίνι καύσωνα να «χτυπάει» την χώρα την Τετάρτη και την την Πέμπτη (7/3). Ωστόσο, από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ για την Κυριακή (3/5) αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα νότια τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με την θερμοκρασία να μην παρουσιάζει κάποια αξιόλογη μεταβολή.
Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με αραιές νεφώσεις να αναπτύσσονται και του ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 24 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved