Ελληνίδα ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή διανύοντας τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Ελληνίδα ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή διανύοντας τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τι και αν είναι έγκυος όμως; Η αγάπη της για την υποκριτική και το θέατρο δεν την αφήνει να σταθεί ούτε λεπτό μακριά. Έτσι λοιπόν η ίδια πρωταγωνιστεί σε ένα από τα ωραιότερα θεατρικά έργα μαζί με τον επίσης γνωστό ηθοποιό σύζυγό της.

Στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του έργου την Τετάρτη το βράδυ η ίδια δήλωσε, «Είμαι στη σκηνή με τον σύζυγο και με το μωρό μας το καινούργιο! Είναι ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό! Μ' αρέσει που είμαστε όλοι μαζί! Προσέχω, κάνω και λίγη οικονομία δυνάμεων, αλλά την ώρα της παράστασης ξεχνιέμαι. Είναι ωραία!».

Από την άλλη πλευρά όμως ο σύζυγός της δεν έκρυψε το άγχος του, λέγοντας στους δημοσιογράφους πώς φοβάται όταν βλέπει τη σύζυγό του να χοροπηδάει πάνω στα πράσα, μην τυχόν και γλιστρήσει.

--------------------098UY76T

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κόλιανδρη πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών». Το ζευγάρι, περιμένει κορίτσι αυτή τη φορά, είναι μαζί περίπου δώδεκα χρόνια και έχει ήδη ένα αγοράκι, τον 3,5 ετών Αλέξανδρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved