Σημαντικές πρωτιές για την DPG Digital Media και τον Μάρτιο!

Ο Μάρτιος αποδείχτηκε άλλος ένας μήνας γεμάτος επιτυχίες για την DPG Digital Media, καθώς η πλειονότητα των site που εκμεταλλεύεται εμπορικά βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των θεματικών κατηγοριών τους από πλευράς επισκεψιμότητας, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝ.Ε.Δ.).

Σημαντικές πρωτιές για την DPG Digital Media και τον Μάρτιο!

Παράλληλα, η πλειονότητα των site της εταιρείας παρουσιάζει σημαντικές ανοδικές τάσεις, εδραιώνοντας τη θέση της DPG Digital Media ως το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς.

Το Mothersblog.gr, ο αγαπημένος προορισμός των μαμάδων έφτασε τους 972.456 μοναδικούς επισκέπτες και τοποθετείται στην κορυφή των site με θεματολογία γύρω από το παιδί, τη μαμά και τον μπαμπά.

Στην κορυφή του συνόλου των site που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις της ΕΝ.Ε.Δ., βρίσκεται για πέμπτο συνεχόμενο μήνα το Newsbomb.gr. Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media είναι και πάλι στην πρώτη θέση σε μοναδικούς επισκέπτες, με 4.468.801 unique browsers τον Μάρτιο.

Το Gossip-TV.gr τοποθετείται στην κορυφή των site με θεματολογία γύρω από το lifestyle και τους celebrities, με το εντυπωσιακό νούμερο των 2.117.452 μοναδικών browsers, ενώ αντίστοιχη πρωτιά στη θεματική ενότητά του σημείωσε και το Astrology.gr, το κορυφαίο αστρολογικό site, με 681.382 unique browsers.

Πολύ σημαντικές επιδόσεις σημείωσε το αγαπημένο γυναικείο site Queen.gr που ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών με 1.556.324 αλλά και το Onmed.gr, το site για την υγεία και το ευ ζην, που επίσης ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο unique browsers, έχοντας 1.110.300 επισκέπτες, ενώ το Onsports.gr φιλοξένησε τον Μάρτιο 859.371 αφοσιωμένους φίλους του αθλητισμού.

Συνολικά, το portfolio των site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media παρουσίασε άνοδο της τάξεως του 8% τον Μάρτιο συγκριτικά με τον αμέσως προηγούμενο μήνα, αναδεικνύοντας έτσι τη σημαντική δυναμική του δικτύου, το ποιοτικό περιεχόμενο που προσφέρει αλλά και την κυρίαρχη διαφημιστική θέση που κατέχει στην αγορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved