Πού και με ποιους πέρασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι (εικόνες)

Τα social media χθες το βράδυ, λίγο μετά την Ανάσταση, πήραν φωτιά. Οι celebrities, από κάθε γωνιά της Ελλάδας «ανέβασαν» φωτογραφίες μαζί με τις ευχές τους για τις άγιες αυτές μέρες.

Πού και με ποιους πέρασαν την Ανάσταση οι επώνυμοι (εικόνες)

Κοινό τους χαρακτηριστικό η καλή διάθεση και η παρέα τους, λίγο πριν βρεθούν μπροστά από ένα λαχταριστό πιάτο μαγειρίτσας. Ο Θέμης Γεωργαντάς δίνοντας τις ευχές του διαδικτυακά, δεν παρέλειψε να πει πως είναι από τα καλύτερα βράδια Ανάστασης το χθεσινό. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού βρισκόταν στην Αράχοβα με καλή παρέα.

Με τη δική της παρέα πέρασε την Ανάσταση στο Διακοπτό Αχαΐας η Μαριάντα Πιερίδη, έχοντας φυσικά μαζί της και τον γιο της ενώ η Κάτια Νικολαΐδου χαρούμενη ευχήθηκε τα δικά της «Χρόνια πολλά» κρατώντας στη φωτογραφία τη λαμπάδα της με το Άγιο φως. Για την... ωραιότερη λαμπάδα «τσακώνονταν» η Μαρία Κορινθίου με τη Σίσσυ Χρηστίδου που πέρασαν μαζί την Ανάσταση σε εκκλησία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και φυσικά είχαν και οι δύο κοντά τους τους συζύγους τους Γιάννη Αϊβάζη και Θοδωρή Μαραντίνη αντίστοιχα όπως βέβαια και τα παιδιά τους. Σε κλίμα κατάνυξης είπε το «Χριστός Ανέστη» η Αμαρυλλίς ενώ και η Στέλλα Καλλή πέρασε την Ανάσταση, μαζί με φίλους.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved